Lirik Lagu Umbul Jambe - Didi Kempot

Judul Lagu : Umbul Jambe
Penyanyi : Didi Kempot

Album : Album Terbaru Didi Kempot Umbul Jame

Umbul Jambe

Banyu sendang srigati tansaho mili,
Ilenono atiku sing nelo iki..
Keloro-loro gelaku kapusan janji,
Marang wong sing tak tresnani..

Umbul jambe tak uyup nggo neles lambe,
Ben ra garing neng gulu sing tak rasakke..
Poyang-paying nglambrang tekane seprene,
Neng ati mung eling kowe..

reff:
Piye kudu kepiye,
Kok dadi koyo ngene..
Mbuh ra weruh jawane,
Sing salah aku dewe..

Srigati umbul jambe,
Srigati umbul jambe,
Dhek semono janjimu ono neng kene..
Srigati umbul jambe,
Srigati umbul jambe,
Tak enteni neng kene sak tekane..

reff:
Umbul jambe tak uyup nggo neles lambe,
Ben ra garing neng gulu sing tak rasakke..
Poyang-paying nglambrang tekane seprene,
Neng ati mung eling kowe..

reff:
Piye kudu kepiye,
Kok dadi koyo ngene..
Mbuh ra weruh jawane,
Sing salah aku dewe..

Srigati umbul jambe,
Srigati umbul jambe,
Dhek semono janjimu ono neng kene..
Srigati umbul jambe,
Srigati umbul jambe,
Tak enteni neng kene sak tekane..



Lagu Umbul Jambe - Didi Kempot Full Album :
Loading...


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Lirik Lagu Umbul Jambe - Didi Kempot"

Posting Komentar