Lirik Lagu Sewu Kutho Didi Kempot

Judul Lagu : Sewu Kutho
Penyanyi : Didi Kempot

Album Terbaru Didi Kempot : Umbul Jambe

Lirik Lagu Sewu Kutho Didi Kempot

Sewu Kutho


Sewu kutho uwis tak liwati
sewu ati tak takoni
nanging kabeh podo ra ngerteni
lungamu nang endi

pirang taun anggonku nggoleki
seprene durung biso nemoni


wis tak coba ngelaliake
jenengmu soko atiku
sak tenane aku ora ngapusi
isih tresno sliramu

umpamane kowe uwis mulyo
lilo aku lilo
yo mung siji dadi panyuwunku
aku pengin ketemu

senajan sak kedeping moto
tak ‘nggo tombo kangen jero ning dodo

wis tak coba ngelaliake
jenengmu soko atiku
sak tenane aku ora ngapusi
isih tresno sliramu

umpamane kowe uwis mulyo
lilo aku lilo
yo mung siji dadi panyuwunku
aku pengin ketemu

senajan sak kedeping moto
tak ‘nggo tombo kangen jero ning dodo
senajan mung lungo sedelo
tak ‘nggo tombo kangen jero ning dodo


Loading...


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Lirik Lagu Sewu Kutho Didi Kempot"

Posting Komentar